Om funksjonen Password Manager

Kaspersky Password Manager beskytter alle passordene dine og annen sensitiv informasjon med ett enkelt hovedpassord. Du kan installere Kaspersky Password Manager på stasjonære datamaskiner, bærbare datamaskiner og mobile enheter som kjører Microsoft Windows, macOS, Android or iOS for å holde alle dataene dine sikre og synkroniserte.

Funksjonen Password Manager leveres av appen Kaspersky Password Manager. For å bruke Passordbehandler-funksjonen, installer Kaspersky Passordbehandler etter at du har installert Kaspersky-hovedappen.

Se hjelpedelen for Kaspersky Password Manager for instruksjoner om hvordan du bruker Kaspersky Password Manager på mobile enheter.